Manavgat'ta Yangın / Manavgat ilçesinde dört ayrı noktada çıkan orman yangını sonucu kalemler mahallesi'nde çok sayıda ev yandı.

Manavgat'ta Yangın / Manavgat ilçesinde dört ayrı noktada çıkan orman yangını sonucu kalemler mahallesi'nde çok sayıda ev yandı.. Manavgat karakaya'da yangın ucuz atlatıldı. Günün ağarmasıyla havadan yapılan müdahalelerle kontrol altına alınırken soğutma çalışmaları sürüyor. Oymapınar mahallesi'nde üç ayrı noktadan çıktığı iddia edilen yangın. Manavgat'ta kriz masası oluşturularak evleri boşaltılan vatandaşlar için 700 civarında konaklama. Şehirdeki binalara sıçrayan yangına müdahale edilmesi için çevre illerden de destek ekipleri gönderildi.

Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı noktada orman yangını çıktı. Antalya'nın manavgat ilçesinde sabaha karşı çıkan orman yangınının yerleşim yerlerine sıçramadan söndürülmesi için çalışma başlatıldı. Yangın yerleşim yerlerine kadar ulaştı, evrenseki, ilıca, kalemler ve yeniköy mahalleleri tahliye edildi. Yangından 61 kişinin etkilendiği bildirildi. Manavgat'ta kriz masası oluşturularak evleri boşaltılan vatandaşlar için 700 civarında konaklama.

Manavgat'ta kaymakamlık konutu önünde yangın
Manavgat'ta kaymakamlık konutu önünde yangın from cdn.iha.com.tr
Hayvanlar ile insanların etkileyici dostluğu manavgat'taki yangın evleri kül etti Dün öğle saatlerinde manavgat'ta başlayan yangın çok geniş bir alana yayıldı. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan yangında meyve ağaçları yanarken, alevler evlere ulaşmadan söndürüldü. Havadan ve karadan müdahalenin devam ettiği yangın bölgesinde. Manavgat belediye başkanı'ndan acı sözler. Manavgat'ta kriz masası oluşturularak evleri boşaltılan vatandaşlar için 700 civarında konaklama. Manavgat'ın tepeköy mahallesi'nde saat 13.30 sıralarında bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Yangın şiddetli poyraz nedeniyle hızla yayılarak mahalle ve köylere de indi.

Yangından 61 kişinin etkilendiği bildirildi.

Antalya'nın manavgat ilçesinde 2 katlı ahşap ev çıkan yangında kullanılmaz hale geldi. Yerleşim yerine 200 metre yakınına kadar ulaşan yangında, arı kovanlarının ve koyun ağıllarının tamamı yanarak kül oldu. Manavgat'da orman yangını antalya'nın manavgat ilçesinde sabaha karşı orman yangını çıktı. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan ve yerleşim yerlerini tehdit eden yangına çok sayıda itfaiye ve arazöz ile müdahale edildi. Antalya'nın manavgat ilçesinde, 2 ayrı noktada çıkan orman yangınında yaklaşık 2 hektarlık alan zarar gördü. Tarım arazilerinde başlayan yangın rüzgarın etkisiyle mahallede yerleşim yerlerine doğru ilerledi. Dün öğle saatlerinde manavgat'ta başlayan yangın çok geniş bir alana yayıldı. Aksaz mahallesi'nde saat 19.30 sıralarında otluk alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayan yangın, rüzgarın etkisiyle. 3 kişinin hayatını kaybettiği bölgede evler alevler arasında kaldı ve birçok hayvan telef oldu. Yangın yerleşim yerlerine kadar ulaştı, evrenseki, ilıca, kalemler ve yeniköy mahalleleri tahliye edildi. Yangından 61 kişinin etkilendiği bildirildi. Yaklaşık 2 saatlik çalışma sonucu kontrol altına alınan yangında soğutma çalışmaları başlatıldı.manavgat kaymakamı emir osman bulgurlu Antalya'nın manavgat ilçesinde ev, samanlık ve ormanlık alanda çıkan yangın söndürüldü.

Antalya'nın manavgat ilçesinde yangın çıktı. Yangın yerleşim yerlerine kadar ulaştı, evrenseki, ilıca, kalemler ve yeniköy mahalleleri tahliye edildi. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan yangında meyve ağaçları yanarken, alevler evlere ulaşmadan söndürüldü. Manavgat'ın yeşilbağ mahallesi dumanlı mevkisinde sabah saat 05.00 sıralarında otluk alanda bölgede esen şiddetli poyrazın etkisiyle kısa sürede büyüyen yangın bölgedeki ev, samanlık ve. Yangından 61 kişinin etkilendiği bildirildi.

Manavgat'ta makilik alanda çıkan yangın kontrol altına ...
Manavgat'ta makilik alanda çıkan yangın kontrol altına ... from foto.haberler.com
Manavgat'ın yeniköy mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda, saat 12.00 sıralarında çıkan orman yangını rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayıldı. Günün ağarmasıyla havadan yapılan müdahalelerle kontrol altına alınırken soğutma çalışmaları sürüyor. Son dakika haberine göre, antalya manavgat'ta orman yangını çıktı. Yangın yerleşim yerlerine kadar ulaştı, evrenseki, ilıca, kalemler ve yeniköy mahalleleri tahliye edildi. Manavgat'da orman yangını antalya'nın manavgat ilçesinde sabaha karşı orman yangını çıktı. Antalya'nın manavgat ilçesinde, 2 ayrı noktada çıkan orman yangınında yaklaşık 2 hektarlık alan zarar gördü. Antalya'nın manavgat ilçesinde 2 katlı ahşap ev çıkan yangında kullanılmaz hale geldi. Şehirdeki binalara sıçrayan yangına müdahale edilmesi için çevre illerden de destek ekipleri gönderildi.

Manavgat'ta yangın antalya'nın manavgat ilçesinde ev, samanlık ve ormanlık alanda çıkan yangın söndürüldü.

Yerleşim yerine 200 metre yakınına kadar ulaşan yangında, arı kovanlarının ve koyun ağıllarının tamamı yanarak kül oldu. + antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altına alındı. Antalya manavgat'tan son dakika korkunç görüntüler geldi. Manavgat kaymakamı mustafa yiğit, aa muhabirine, yangın yerleşim yerlerine doğru ilerliyor. Antalya'nın manavgat ilçesinde yangın çıktı. Manavgat'ın yeniköy mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda, saat 12.00 sıralarında çıkan orman yangını rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayıldı. Tarım arazilerinde başlayan yangın rüzgarın etkisiyle mahallede yerleşim yerlerine doğru ilerledi. Manavgat'da orman yangını antalya'nın manavgat ilçesinde sabaha karşı orman yangını çıktı. Antalya'nın manvgat ilçesinde 4 farklı noktada yangın çıktı. Oymapınar mahallesi'nde üç ayrı noktadan çıktığı iddia edilen yangın. Aksaz mahallesi'nde saat 19.30 sıralarında otluk alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayan yangın, rüzgarın etkisiyle. Manavgat'ın yeşilbağ mahallesi dumanlı mevkisinde sabah saat 05.00 sıralarında otluk alanda bölgede esen şiddetli poyrazın etkisiyle kısa sürede büyüyen yangın bölgedeki ev, samanlık ve. Yangın şiddetli poyraz nedeniyle hızla yayılarak mahalle ve köylere de indi.

Antalya'nın manavgat ilçesinde 4 farklı noktadan yangın çıktı. Antalya manavgat'tan son dakika korkunç görüntüler geldi. Havadan ve karadan müdahalenin devam ettiği yangın bölgesinde. Manavgat'ın yeniköy mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda, saat 12.00 sıralarında çıkan orman yangını rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayıldı. + antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altına alındı.

Manavgat'ta kaymakamlık konutu önünde yangın - Yaşam Haberleri
Manavgat'ta kaymakamlık konutu önünde yangın - Yaşam Haberleri from imgrosetta.mynet.com.tr
Tarım arazilerinde başlayan yangın rüzgarın etkisiyle mahallede yerleşim yerlerine doğru ilerledi. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan yangında meyve ağaçları yanarken, alevler evlere ulaşmadan söndürüldü. Manavgat'ta saat 13.30 sıralarında orman yangını çıktı. Yaklaşık 2 saatlik çalışma sonucu kontrol altına alınan yangında soğutma çalışmaları başlatıldı.manavgat kaymakamı emir osman bulgurlu Hayvanlar ile insanların etkileyici dostluğu manavgat'taki yangın evleri kül etti Antalya'nın manavgat ilçesinde ev, samanlık ve ormanlık alanda çıkan yangın söndürüldü. Alevlerin tehdit ettiği mahalleler tahliye ediliyor. Yangında yaklaşık 7 dönüm kızılçam ormanı zarar gördü.

Yangından 61 kişinin etkilendiği bildirildi.

Manavgat'ın yeşilbağ mahallesi dumanlı mevkisinde sabah saat 05.00 sıralarında otluk alanda bölgede esen şiddetli poyrazın etkisiyle kısa sürede büyüyen yangın bölgedeki ev, samanlık ve. Manavgat'ın yeniköy mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda, saat 12.00 sıralarında çıkan orman yangını rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayıldı. Manavgat ilçesinde dört ayrı noktada çıkan orman yangını sonucu kalemler mahallesi'nde çok sayıda ev yandı. Şehirdeki binalara sıçrayan yangına müdahale edilmesi için çevre illerden de destek ekipleri gönderildi. Oymapınar mahallesi'nde üç ayrı noktadan çıktığı iddia edilen yangın. Dün öğle saatlerinde manavgat'ta başlayan yangın çok geniş bir alana yayıldı. Son dakika haberine göre, antalya manavgat'ta orman yangını çıktı. Aksaz mahallesi'nde saat 19.30 sıralarında otluk alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayan yangın, rüzgarın etkisiyle. Manavgat kaymakamı mustafa yiğit, aa muhabirine, yangın yerleşim yerlerine doğru ilerliyor. Havadan ve karadan müdahalenin devam ettiği yangın bölgesinde. Manavgat'ta yangın antalya'nın manavgat ilçesinde ev, samanlık ve ormanlık alanda çıkan yangın söndürüldü. Manavgat'ta kriz masası oluşturularak evleri boşaltılan vatandaşlar için 700 civarında konaklama. Ormanlık alanda çıkan yangın, poyrazın etkisiyle hızla yayıldı.

Post a Comment for "Manavgat'ta Yangın / Manavgat ilçesinde dört ayrı noktada çıkan orman yangını sonucu kalemler mahallesi'nde çok sayıda ev yandı."